Realizare website profesional de la 390 EUR!

Copywriting

AcasaCopywriting

CREARE CONTINUT TEXT DE CALITATE

Cunoastem foarte bine nevoile si provocarile comunicarii de marketing din mediul de afaceri, motiv pentru care venim in sprijinul tau prin servicii de copywriting care iti vor fi de un real folos.

Lucram indeaproape cu fiecare client pentru a prelua esenta mesajului si venim cu propuneri de continut originale.

Mesajul tau va sta la baza crearii continutului. Cuvintele sunt alese cu grija, modul de comunicare este unul profesional, adaptat segmentului tau de consumatori, clar, coerent si convingator.

Alegand serviciile noastre de copywriting, content writing si seo writing, ai garantia unui mesaj de calitate, prin care sunt puse in valoare avantajele ofertei si care convinge clientul ca face cea mai buna alegere.

IATA CE ITI OFERIM


CONTINUT 100% ORIGINAL

Asiguram unicitatea textului creat, acesta fiind 100% original. Textul este realizat de catre un copywriter cu experienta pe baza mesajului pe care vrei sa il comunici.

MESAJ CLAR, DESCRIPTIV SI CONVINGATOR

Ne bazam pe simplitatea exprimarii si pe un continut bogat in informatii care sa corespunda cu sistemul de valori si tipologia clientului tinta.

EVIDENTIEM AVANTAJELE OFERTEI

Preluam informatii despre companie, oferta acesteia si mediul sau de afaceri pentru a crea un continut relevant, care sa scoata in evidenta punctele forte ale ofertei tale.

TEXT CE INCURAJEAZA ACTIUNEA

Textul va fi conceput in asa fel incat sa invite la actiune potentialii clienti prin incurajarea acestora de a lansa o comanda, de a accesa noi pagini din site sau de a contacta compania.

SCRIEM PENTRU PUBLICUL TAU TINTA

Continutul informational si modul de adresare sunt adaptate segmentului tau de clienti, luand in considerare interesele lor si felul in care acestia comunica.

MAXIMUM DE INFORMATII CU MINIMUM DE CUVINTE

Reducem cat se poate de mult numarul de cuvinte, insa fara a afecta mesajul si calitatea comunicarii. Respectam astfel cititorul pentru timpul oferit.

STRATEGIE DE DIFERENTIERE

Textul va fi conceput de catre un singur copywriter care va mentine acelasi ton si acelasi mod de adresare. Articolele vor pastra acelasi format.

STRUCTURA OPTIMA

Structura textului este cat se poate de importanta. Bazandu-ne pe tipare de citire demonstrate (F Shaped Pattern), ne asiguram ca informatiile importante vor fi remarcate.

TEXT OPTIMIZAT SEO

In seo, continutul este regele. Sustinem procesul de promovare seo a site-ului tau, care va deveni mai relevant pentru cuvintele cheie ce fac obiectul strategiei de optimizare.

ITI DORESTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES?

Semprom iti realizeaza website-ul si te ajuta sa iti cresti vanzarile online
PORTOFOLIU

Copywriting   5 Stars   
Rating 5/5 bazat pe 17 aprecieri

Copyright 2019 S.C. Semprom Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate.