Realizare website profesional de la 390 EUR!

Publicitate Online

AcasaPublicitate Online

PROMOVARE ONLINE
MAI MULT TRAFIC, MAI MULTE CONVERSII


Va punem la dispozitie solutii profesionale de publicitate online in scopul obtinerii de trafic si conversii. Indiferent de tipul de promovare online aleasa sau canalul media prin care doriti sa va atingeti targetul, Semprom are solutia de care aveti nevoie.


CERE OFERTA

Ne ocupam de atat de crearea profesionala a landing page-urilor cat si de administrarea riguroasa campaniilor de publicitate pe Google Adwords, Facebook si alte surse online media.

Va punem la dispozitie solutii de publicitate online de tip remarketing, campanii bazate pe conversii, pay-per-click, pay per impressions.

Solutiile noastre de promovare online vizeaza optimizarea bugetului alocat si maximizarea rezultatelor astfel incat clientul sa primeasca cea mai mare valoare pentru suma investita.

MOD DE LUCRU

IDENTIFICAM audienta tinta si propunem un plan de promovare online;

CREAM si optimizam landing page-urile reclamelor pentru a le face cat mai relevante pentru publicul tinta;

TRANSMITEM reclama ta publicului tinta in parametrii stabiliti utilizand canalul media considerat cel mai potrivit;

MONITORIZAM intreaga perioada a campaniei de publicitate si luam masuri de ajustare ori de cate ori se constata posibilitati de imbunatatire;

RAPORTAM periodic rezultatele activitatii de publicitate oferind informatii esentiale privind indicatorii de performanta si propunerile noastre.

AVANTAJE

Publicitate online rapida si eficienta.

Multiple optiuni de targetare

Poti targeta clientii din anumite tari, regiuni, orase sau chiar pe cei aflati in raza de actiune a magazinului tau offline, ii poti delimita in functie de sex, varsta, educatie, interese, locatie s.a.

Platesti pentru rezultate

Platesti doar atunci cand cineva acceseaza reclama ta pentru a ajunge pe site sau te apeleaza telefonic. Cu alte cuvinte, platesti doar atunci cand publicitatea chiar functioneaza.

Poti incepe cu orice buget

Iti stabilesti un buget, iar costurile vor depinde de ceea ce urmaresti sa obtii prin campania de promovare online, insa fara a depasi bugetul alocat.

Rapoarte si masuratori

Instrumentele de tracking iti permit sa vezi in orice moment rezultatele campaniei de publicitate pentru a determina corect performanta acesteia.

PRETUL CORECT


Pretul serviciilor noastre de publicitate online este stabilit in functie de timpul lucrat pentru crearea si monitorizarea campaniei.

Serviciul este disponibil in cadrul sistemelor STARTUP » si MENTENANTA »

ITI DORESTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES?

Semprom iti realizeaza website-ul si te ajuta sa iti cresti vanzarile online
PORTOFOLIU

Publicitate Online   5 Stars   
Rating 5/5 bazat pe 29 aprecieri

Copyright 2019 S.C. Semprom Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate.